Ayrancı’da 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı

Haber Tarihi: 19/09/2020 Sayfasına Geri Dön »

Tören, Atatürk Anıtına çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene, ilçe Kaymakamı Evren Çakır, Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, gaziler, siyasi parti temsilcileri ile daire müdürleri katıldı. Törende konuşan Başkan Büyükkarcı;

‘’Savaş meydanlarında destanlar yazan, ‘Vatanım olmadan yaşayamam’ diyen gazilerimize milletçe minnettarız. Gazilik unvanı alarak canlı tuttukları ‘Gaza’ ruhu milletimizde var olduğu sürece Devletimize ve Milletimize kast edenler asla muvaffak olamayacaktır. Bu toprakları bizlere vatan kılan, fedakârlık gösteren ve öne atılan tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Gaziler günü kutlu olsun’’ dedi.