Başkan Büyükkarcı’dan Şehitlik Ziyareti

Haber Tarihi: 06/07/2016 Sayfasına Geri Dön »

Ayrancı’da bayramın ilk saatleri şehitlik ve şehit aileleri ziyaret edildi. Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ilçe jandarma komutanı, ilçe emniyet müdürü, daire amirleri ve personelin katılımı ile bayramın ilk günü sabah saatlerinde Ayrancı’da bulunan şehitlik ziyaret edildi.

Şehit mezarlarını ziyaret eden yetkililer dua ettikten sonra şehitlikten ayrılarak ilçede bulunan şehit ailelerini ziyaret etti. Kuran-ı Kerim’den ‘Onlara ölü demeyin, Onlar diridirler’ ayetini hatırlatan başkan Yüksel Büyükkarcı, ‘’Bayramın birinci günü ilk saatler genelde en yakın, en sevilen kişilerle geçirilir. Bu nedenle bizde hür bir şekilde bayram yaşamamıza vesile olan, vatan için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ziyaret ettik. İlk ‘Hayırlı Bayramlar’ sözünü onlara söyledik. Kabirleri başında teşekkürümüzü ve dualarımızı fısıldadık’’ dedi.

Şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Büyükkarcı, daha sonra Belediyeye geçerek vatandaşlarla bayramlaştı.