Vali Süleyman Tapsız Ayrancı Belediyesi'ni ziyaret Etti

Haber Tarihi: 13/07/2016 Sayfasına Geri Dön »

Vali Süleyman Tapsız'dan Ayrancı Belediyesi'ne ziyaret

Vali Süleyman Tapsız, Karaman Valiliğine atanmasından sonraki ilk gezisini Ayrancı ilçesine düzenledi.

Gerçekleşen ziyarete, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Halk Sağlığı Müdürü Ali Rıza Altunsoy eşlik etti.

İlçe Kaymakamlığını ziyaret ederek, Ayrancı gezisine başlayan Vali Tapsız’ı, Kaymakamlık binası önünde Kaymakam Fatih Kaşıkçı ve birim amirleri karşıladı. Binayı gezerek personel ile tanışan Vali Tapsız, daha sonra Kaymakam Fatih Kaşıkçı’dan ilçede tamamlanan ve yapımı devam eden kamu yatırımları ile ihtiyaç duyulan yatırımlar hakkında brifing aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanlığına geçen Vali Tapsız, Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı ve belediye personeli tarafından karşılandı. Vali Tapsız, ilçenin durumu ve belediyenin çalışmaları hakkında başkan Büyükkarcı’dan bilgiler aldı. Başkan Büyükkarcı, ziyaretten memnun olduğunu belirterek Vali Süleyman Tapsız'a yeni görevinde başarılar diledi.