Yurt Caddesi’nde Çalışmalar Tamalandı

Haber Tarihi: 02/07/2016 Sayfasına Geri Dön »

Ayrancı ilçe merkezinde devam eden asfaltlama çalışmaları kapsamında Yurt Caddesi’ndeki çalışmalar sona erdi.

2 kilometre uzunlukta 15 metre genişlikte asfaltlama çalışması tamamlanan Yurt Caddesi yeni haliyle mahallenin çehresini değiştirdi. Ramazan Bayramına yetiştirecekleri yönünde vatandaşlara söz verdiklerini belirten Ayrancı belediye başkanı Yüksel Büyükkarcı, ‘’Çok şükür çalışmalarımız bitti’’ dedi.

Büyükkarcı, ‘’Ayrancı trafiğinin önemli ölçüde yükünü çekecek önemli bir caddeyi daha asfaltladık. Öte yandan diğer mahalle ve sokaklarda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Özellikle bu caddenin bayrama yetiştirilmesi yönünde vatandaşlarımızın ısrarı vardı. Buna karşılık burada çalışmaları sürdüren ekibi üç katına çıkarttık ve çok şükür Ramazan Bayramı’na yetiştirdik.

Emeği geçen tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum, mahallelimize ve Ayrancımıza hayırlı olsun’’ şeklinde konuştu.