Geleceğin Yönetici Adayları Mezun Oldu

Belediyeden Haberler

Haber Tarihi: 17/06/2015 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

Vali Murat Koca Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldı.

17.06.2015 Çarşamba günü saat 10.00’da Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen törene; Vali Murat Koca, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Yıldırım ve Prof. Dr. Osman Çevik, Genel Sekreter Ahmet Tüfekçi, idari personel, öğrenciler ve aileler katıldı.

Fakülte öğrencilerinin selamlama yürüyüşü ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasından sonra dereceye giren öğrenciler ve akademik personel tarafından protokol konuşmaları yapıldı.

Dereceye giren öğrencilere Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından hediye ve plaketleri verildi. Plaket dağıtımının akabinde fakülte birincisi Tuğba Kayıkçıoğlu kütüğe plaket çaktı.

Öğrenciler mezun olmanın sevinci ve coşkusunu bu törende yaşadılar.