Türk Yıldızlar Nefes Kesti

Belediyeden Haberler

Haber Tarihi: 10/05/2015 Belediyeden Haberler Sayfasına Geri Dön »

738. Türk Dil Bayramı ve 1. Uluslararası Kop Gençlik Festivali etkinlikleri kapsamında, Türk Yıldızları Karaman’da gösteri uçuşu yaptı.

Türkiye’nin gururu, Türk Yıldızları Solo ve Akrobasi Timi’nin Karaman’da düzenlediği gösteri nefesleri kesti. Fen Lisesi ve 3. Toki arasında kalan bölgede oluşturulan izleme alanına binlerce seyirci geldi. Saat 14.50’de Konya 3. Ana Jet Üssünden havalanan 7 ay-yıldızlı uçak, saat 15.00’de Karaman semalarında gösterilerine başladı. Gökyüzünde değişik koreografilerini sergileyen pilotların, bugünün Anneler günü olması sebebiyle semada oluşturdukları kalp şekli de Karamanlı izleyicilerden büyük alkış aldı. 15 dakika oyunca muhteşem hareket ve manevralarla gökyüzünde inanılmaz bir performans sergileyen Türk Yıldızları’nı vatandaşlar hayranlıkla izledi.